Over ons

Wat 17 jaar geleden uit liefde voor dieren is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Avenhorn en omstreken.
Inge Schuchhard, de oprichtster van de winkel is inmiddels met pensioen en heeft het stokje begin 2017 overgedragen aan mij,  Esther schuchhard.

In de loop der jaren hebben wij onze kennis vergaard d.m.v. scholing en ervaringen op diverse fronten zoals; voeding, homeopathie en fytotherapie (plantengeneeskunde).
Onze kennis is zeer breed en u kunt bij ons terecht voor vragen op het gebied van gedragsproblemen, voeding en gezondheid.
U kunt dus bij ons terecht voor een goed en eerlijk advies, met zeer uiteenlopende vragen en/of problemen.In onze dierenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment voor onder andere honden en katten. Wij zijn dan ook een dierenspeciaalzaak en dierdrogist.

Wij zijn gespecialiseerd in vers vlees (kvv) en brokvoeding voor hond en kat en beschikken dan ook over een groot kvv  en brokken assortiment.Elke dinsdag in de oneven weken is Rini tussen 14:00 en 16:00 uur te vinden in de winkel voor al uw vragen over homeopathie/kruidengeneeskunde.

Het welzijn van het dier staat ten alle tijden voorop! Lees verder op onze site over onze producten en diensten.Graag tot ziens in onze winkel!Onze winkel is gevestigd aan:

Jaagweg 8, 1633 GC  Avenhornn Openingstijden: maandag: gesloten dinsdag – vrijdag: 10:00 – 18:00 uur zaterdag: 9:00 – 17:00 uur