Over ons

Over ons

Dierenspeciaalzaak Ringe

Wat 20 jaar geleden uit liefde voor dieren is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Avenhorn en omstreken.

Inge Schuchhard, de oprichtster van de winkel is inmiddels met pensioen en heeft het stokje begin 2017 overgedragen aan mij, Esther schuchhard. In de loop der jaren heb ik mijn kennis vergaard d.m.v. scholing en cursussen op diverse fronten zoals: gedragstherapie, voeding, homeopathie en fytotherapie (plantengeneeskunde). Onze kennis is zeer breed en u kunt bij ons terecht voor vragen op het gebied van gedragsproblemen, voeding en gezondheid. In maart 2022 zijn wij uitgebreid met een PostNL Postkantoor en Is Anetta Keestra in dienst gekomen.

U kunt bij ons terecht voor al uw postzaken zoals:  partijenpost, rouwpost, RDW overschrijvingen, aangetekende post, verzekerservice, verpakkingen en postzegels etc.

U kunt dus bij ons terecht voor een goed en eerlijk advies, met zeer uiteenlopende vragen en/of problemen.In onze dierenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment voor onder andere honden en katten. Wij zijn dan ook een dierenspeciaalzaak én dierdrogist. Wij zijn gespecialiseerd in vers vlees (kvv) en brok voeding voor hond en kat en beschikken dan ook over een groot kvv en brokken assortiment.

Het welzijn van het dier staat ten alle tijden voorop! Lees verder op onze site over onze producten en diensten. Graag tot ziens in onze winkel!

Esther en Anetta